Skip to main content

Orluna

Breng alles tot leven met de baanbrekende Orluna led

Orluna zag in 1973 het levenslicht, met toen al de ambitie om de best mogelijke downlighter ooit te maken. Met de bestverkopende downlighter van Engeland en toepassingen in toonaangevende projecten wereldwijd maakt Orluna dit waar. De kleurweergave CRI >98 is een belangrijke factor bij de keuze voor een armatuur van Orluna. Kenmerkend is de R9 waarde van 99 binnen de gemeten kleursamples. De R9 (rood) waarde is essentieel voor een juiste kleurweergave en is in zeer veel led armaturen beperkt aanwezig. Ook volgens de meer uitgebreide TM30 kleurindex scoort Orluna uitzonderlijk hoog met Rf 98 en Rg 100.

Het hoogsthaalbare met CRI >98 R9 99 (TM30 Rf 98 Rg 100)

De Orluna armaturen kenmerken zich verder door onderscheidend te zijn in haar minimalistische ontwerp. Gefixeerd of kantelbaar, een extra diep verzonken led of lage inbouwdiepte, de mogelijkheden zijn groot. Dit geldt ook voor de verscheidenheid aan gradenbundels, kleurtemperaturen en sturing. De mogelijkheid tot warm-dimming met een bereik van 1800K-3000K evenaart en schiet de kwaliteit van traditioneel halogeen licht voorbij.
Voor meer specifieke toepassingen zijn de armaturen uitvoerbaar in IP65 i.p.v. de standaard IP54 uitvoering. Ook is een zogenaamde 'Sea & Spa' aanpassing mogelijk voor toepassing in bijv. wellness of jachtbouw.

Kenmerken:
- Kleurweergave CRI >98 R9 99 (TM30 Rf 98 Rg 100)
- Levensduur L90 B5 50.000 uur
- 5 jaar garantie
- Standaard IP54 uitgevoerd, optioneel IP65
- Inclusief hoogwaardige EldoLED (0-10v/DALI) of Osram driver (fase dimbaar)
- Ruime keuze in kleur/afwerking flens en binnenzijde
- Tot wel 10 mogelijke gradenbundels en specifieke uitvoeringen zoals bijv. elliptische bundels

Muro

Orluna Muro

Met de 'Muro' heeft Orluna een prachtig wall wash armatuur, met een zeer geavanceerd en functioneel lensontwerp. Dit levert een armatuur op wat zich perfect laat combineren met de volledige serie downlights van Orluna. De lens zorgt voor een evenredige lichtverdeling en een rechte afsnijding. Een ideale oplossing om muren volledig gelijkmatig uit te lichten.

One

Orluna One

Het 'One' armatuur van Orluna, oorspronkelijk verkocht in type 'QUAD50' heeft zich ruimschoots bewezen. Voortbordurend op dit succes is de 'One Origin' gelanceerd. Door een vernieuwde led module kent dit armatuur nu een kleurweergave van CRI >98 R9 99. Zelfs de warm-dim variant houdt deze uitzonderlijk hoge kleurweergave vast over het volledige bereik. Een klassieker met de hoogwaardige techniek van nu.

Fade

Orluna Fade

Het 'Fade' armatuur van Orluna wordt vanwege de minimalistische uitstraling zeer veel toegepast door architecten. Er wordt gewerkt met een zogenaamde plaster-kit, welke verdwijnt onder het aan te brengen stucwerk. Dit levert een downlight op waarbij er vrijwel geen flens aanwezig is. De binnenzijde van het armatuur kan daarbij in elke gewenste kleur of afwerking geleverd worden.

Orluna Origin Natural

De Origin Natural is een unieke led engine welke een nog niet eerder vertoonde lichtkwaliteit biedt. De verfijnde fosfor samenstelling creëert een lichtbeeld waarbij het volledige kleurenspectrum in al haar schoonheid wordt weergegeven. Ondanks dat de cijfers spreken (98 CRI / Rf98 / Rg100) is dit een led die je vooral met eigen ogen moet aanschouwen!

Laatste nieuws

Orluna Mini range

Orluna Mini range

Good things come in small packages De indrukwekkende lichtkwaliteit van de ORIGIN led engines van Orluna is vanaf nu ook beschikbaar in een zestal mini downlights Het design van de armaturen k...
Orluna Otto

Orluna Otto, high end retrofit led inbouwspot

Met de 'Otto' is het Orluna productpakket nog beter toepasbaar in renovatieprojecten.  In het ontwerp van de ‘Otto’ is duidelijk de ontwerpfilosofie van het merk terug te zien Met een fle...

Orluna Muro

Orluna zet met de Muro een nieuwe standaard op het gebied van wallwashers. Het minimalistische inbouwarmatuur maakt het mogelijk wanden egaal uit te lichten en zich zo volledig in dienst te zetten ...