Skip to main content

Orluna Muro

Orluna zet met de Muro een nieuwe standaard op het gebied van wallwashers. Het minimalistische inbouwarmatuur maakt het mogelijk wanden egaal uit te lichten en zich zo volledig in dienst te zetten van het wandoppervlak of (kunst)object.

Een wallwash armatuur hoeft niet langer meer opzichtig te zijn en ruimte in te nemen 

Met de 'Muro' heeft Orluna een prachtig wall wash armatuur, met een zeer geavanceerd en functioneel lensontwerp. Dit levert een armatuur op wat zich perfect laat combineren met de volledige serie downlights van Orluna. De lens zorgt voor een evenredige lichtverdeling en een rechte afsnijding. Een ideale oplossing om muren volledig gelijkmatig uit te lichten.

Een maximaal resultaat met minimale lichthinder

Leverbaar in 2700K, 3000K of 4000K en in alle gevallen met de kenmerkende hoge lichtkwaliteit die wij gewend zijn van Orluna. Dit betekend een CRI van >98 en een R9 waarde van 99. Dit maakt het een ideaal armatuur voor situaties waarbij een hoge kleurechtheid gewenst is.

Benadrukt een ruimte ontwerp en versterkt interieurkeuzes door het volledige kleurspectrum van stoffen en materialen weer te geven

Het armatuur wordt geleverd inclusief non-dim/fase-dim/0-10V of DALI driver. De kwaliteit van het armatuur wordt versterkt met 5 jaar garantie en een levensduur van L90 B5 50.000 branduren. Standaard is het armatuur geclassificeerd als IP54 en desgewenst is het armatuur met een speciale Sea & Spa behandeling te leveren als IP65. Dit maakt zelfs toepassing mogelijk in bijv. wellnessruimtes en op (super)jachten.

 Nieuws Orluna Muro 1

Nieuws Orluna Muro 2

Nieuws Orluna Muro 3