Ecosense

Q-CAT Lighting - Ecosense

Ontwikkelen, inspireren en hervormen in de manier hoe de wereld kunstmatig licht ervaart

Ecosense is in 2009 opgericht door een team van eensgezinde individuen die op basis van hun bevindingen overtuigt waren dat led verlichting zoals zij het kende naar een hoger plan getild kon worden. Dat de ontwikkelingen binnen Ecosense aan de vraag voldeden kwam al snel naar voren, met o.a. vermeldingen in de Inc. 500 en Deloitte Technology Fast500. De enorme groei van Ecosense werd nog is extra kracht bijgezet door een Red Dot Design Award in 2017. Ondertussen kunnen we stellen dat Ecosense een solide organisatie is geworden met nog steeds diezelfde kernwaarden welke tot uiting komen in hoogwaardige, geavanceerde en innovatieve verlichtingsoplossingen.

Starbucks, Tesla, Microsoft, Burberry en The Ritz Carlton behoren tot de klantenkring

Kenmerkend aan het productportfolio zijn de legio toepassingen door het beschikbaar stellen van een breed scala aan optieken, kleurtemperaturen, vermogens en accessoires. Indien zelfs in deze samenstellingen het antwoord niet gevonden kan worden dan is het vaak mogelijk om tot een custom-fit oplossing te komen.

De producten van Ecosense zijn voorzien van een interne voeding en laten zich met een grote verscheidenheid aan fase-afsnijdende dimmers volledig flicker-free en vloeiend terug dimmen naar 0%. Met behulp van een innovatieve module is het tevens mogelijk om middels 0-10V te dimmen.

Haastige spoed is zelden goed, laat Ecosense hier dan die uitzondering op zijn. Een deel van de productrange kan al binnen 48 uur verzonden worden, voor de overige (standaard) producten is de levertijd enkel 2 weken. Ook in projecten waar haast geboden is laat Ecosense je niet in de steek.

Rise

Ecosense Rise

Met de collectie spots uit de Rise serie is het mogelijk om zelfs in de meest veeleisende scenario’s een passend lichtontwerp neer te zetten. Het 230V gevoede systeem is 360° draaibaar en 180° kantelbaar en kan voorzien worden van maar liefst 12 verschillende lensoptieken. Standaard IP66 en IK10 en voorzien van een corrosiewerende, zout en zeewaterbestendige coating.

Door de vele samenstellingen en accessoires is dit een sterk product voor o.a. het aanlichten van historische gebouwen, residenties, landschapsarchitectuur of als objectverlichting.

Lumium

  • Ecosense Lumium
  • Ecosense Lumium
  • Ecosense Lumium
  • Ecosense Lumium
  • Ecosense Lumium

De Lumium serie omvat een zeer breed en divers aanbod aan lineaire armaturen. Kenmerkend is de eenvoud van de ontwerpen, de grootte keuze in configuraties montage mogelijkheden. Door het koppelen van armaturen zijn lange lichtlijnen als wel creatieve ontwerpen te realiseren. De mogelijkheid tot het toepassen van vaste en scharnierende hoekstukken draagt hier aan bij.

Afhankelijk van het armatuur is de voeding geplaatst in het armatuur zelf. In de plafondplaat of op een externe positie. Sommige armaturen zijn tevens uitvoerbaar met een breed scala aan sensoren om het armatuur nog slimmer c.q. efficiënter te laten functioneren.

Trov

Ecosense Trov

De krachtige Trov armaturen kunnen gecombineerd worden met maar liefst 24 verschillende lensoptieken. Wat het o.a. een zeer geschikt maakt als koofverlichting, en/of wallwash/wall grazing armatuur. Naast meerdere elliptische lensoptieken is er tevens een asymmetrische variant beschikbaar.

IP54/IP66 classificatie maakt het armatuur zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassing. De krachtige leds realiseren een lichtopbrengst tot meer dan 3000 lm/m. Naast kleurtemperaturen tussen de 2200K en 5000K behoort ook rood, groen, blauw en amber tot de mogelijkheden. De 230V gevoede armaturen laten zich flicker-free terug dimmen naar 0%.

Verkoop

Weet je al wat je nodig hebt? Dan helpen we je graag met je bestelling.

Advies

Wij hebben de kennis en ervaring. Maak daar gerust gebruik van!

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid