Stratas

Q-CAT Lighting - Stratas

High end trackspots met Xicato LED

Het in Berlijn gevestigde Stratas richt zich volledig op de ontwikkeling van hoogwaardige trackspots. Hierbij worden high-end componenten gebruikt, wat de spots met name goed inzetbaar maakt voor musea, galerieën en projecten waarbij de alleen de hoogst haalbare lichtkwaliteit voldoende is.

De keuze voor musea of privécollecties

De led module die gebruikt wordt in de trackspots van Stratas is van het fabricaat Xicato, ondertussen een begrip in de museale wereld. De Artist series van de XTM en XIM modules van Xicato leveren een CRI >98 op met een R9 waarde van 95. Dit i.c.m. met de hoge lichtopbrengst van de module maken dit een uitstekende oplossing voor musea en galerieën.
Er zijn diverse variaties mogelijk om zo voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Denk aan voorzetlenzen, honeycombs, snoots, diffusors, barn doors e.d. Ook zijn er spots met een verstelbare gradenbundel en/of kader. Voor de verlichting van volledige wanden zijn enkele wall washers opgenomen in het assortiment. De sturing van de spots is mogelijk middels DALI of draadloos d.m.v. bluetooth (casambi). Ook is er de mogelijkheid voor een manuele bediening op de spot zelf.
Stratas heeft zowel 230V als 48V gevoede trackspots ontwikkeld. De 230V trackspots kunnen voorzien worden van een algemeen geaccepteerde adapter driefase adapter met databus van EUTRAC of Stucchi. De 48V trackspots zijn geschikt voor het 48V EUTRAC/Stucchi railsysteem.
De kwaliteit van de gehele productlijn is tevens terug te zien in het uit aluminium vervaardigde armatuur, met een zwart, wit of zilveren poedercoating. Het ontwerp van de spot is zowel stijlvol als geschikt voor een goede warmteafvoer wat de levensduur verlengt. Alle armaturen zijn verticaal 90° graden kantelbaar en 360° roteerbaar. Standaard geleverd in een kleurtemperatuur van 3000K en op verzoek in afwijkende kleurtemperaturen.

Kenmerken:

- Voorzien van Xicato XTM/XIM module
- Kleurweergave CRI >98 R9 95
- Levensduur L70 B0 F0 B5 50.000 uur
- Aansturing d.m.v. DALI, Bluetooth, potentiometer
- Knippervrij dimmen mogelijk

MB64zoom

Stratas MB64zoom

Het ‘MB64zoom’ armatuur van Stratas is een compacte 230V gevoede trackspot met een zoombare lichtbundel. Het ruime zoombereik van 14° tot 53° maakt het breed inzetbaar en dynamisch. Zo kan er voor veel situaties een wenselijk lichtbeeld gecreëerd worden. Bij bijv. het wisselen van expositiemateriaal is de verlichting zeer eenvoudig en snel aan te passen.

De 22W Xicato module levert een lichtopbrengst van 1000 lumen op. Er kan gedimd worden door een potentiometer op het armatuur of middels bluetooth. Laatstgenoemde maakt knippervrij dimmen mogelijk van 0,1 tot 100%. Ook biedt dit legio mogelijkheden tot het samenstellen van scenes, programma’s en dergelijke dynamische sturing. Er zijn meerdere accessoires beschikbaar zoals een diffusor, snoot of sculptuur lens.

NV64zoom

Stratas NV64zoom

Het 'NV64zoom' armatuur van Stratas is specifiek ontwikkeld voor het zeer platte 48V EUTRAC railsysteem. De adapter van het armatuur verdwijnt volledig in de rail wat een uiterst minimalistische uitstraling geeft. Het ‘NV66zoom’ armatuur is uniek binnen de 48V line-up vanwege de zoombare lichtbundel. Het ruime zoombereik van 14° tot 53° maakt het breed inzetbaar en dynamisch. Zo kan er voor veel situaties een wenselijk lichtbeeld gecreëerd worden. Bij bijv. het wisselen van expositiemateriaal is de verlichting zeer eenvoudig en snel aan te passen.

De 22W Xicato module levert een lichtopbrengst van 1050 lumen op. Aansturing is mogelijk middels DALI of bluetooth. Dit maakt o.a. knippervrij dimmen mogelijk van 0,1 tot 100%.

NV80S

Stratas NV80S

De ‘NV80S’ van Stratas is een armatuur ontwikkeld voor het zeer platte 48V EUTRAC railsysteem. . De adapter van het armatuur verdwijnt volledig in de rail wat een uiterst minimalistische uitstraling geeft. Met een diagonaal van 80 mm en een diepte van 105 mm is het armatuur zelf ook gering van formaat. Kenmerkend aan de ‘NV80s’ is de zeer smalle gradenbundel van 11°, of i.c.m. met het honey comb accessoire 15°. Dit maakt het een uitstekende oplossing voor accentverlichting en het isoleren van kleinere objecten.

De 22W Xicato module levert een lichtstroom op van 1050 lumen. Aansturing vindt plaats d.m.v. DALI of Bluetooth. Dit maakt o.a. knippervrij dimmen mogelijk van 0,1 tot 100%.

Verkoop

Weet je al wat je nodig hebt? Dan helpen we je graag met je bestelling.

Advies

Wij hebben de kennis en ervaring. Maak daar gerust gebruik van!

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid