Soraa Aerial

Soraa Aerial

Met de nieuwe Aerial range brengt Soraa een aantal hoogwaardige en minimalistische cilindervormige armaturen op de markt.

De range omvat een opbouw- en pendelvariant en tevens een samenstelling geschikt voor plaatsing aan een rail-/tracksysteem. De Aerial armaturen zijn voorzien van de unieke Soraa led engine en daarmee de Soraa VIVID en Soraa Natural White lichteigenschappen. Kort samengevat betekend dit een hoge kleurweergave van CRI >95 R9 95, waarbij het kleurspectrum van natuurlijk daglicht maximaal benaderd wordt. Voor een juiste kleurweergave van witte materialen was voorheen schadelijk UV licht benodigd. Door de speciale led wordt enkel violet licht geproduceerd waardoor de nadelige effecten van UV licht geƫlimineerd worden.

De natuurlijke weergave van kleuren en wittinten brengt een omgeving tot leven 

Naast de hoogwaardige eigenschappen van de led kunnen de lichttechnische eigenschappen van de armaturen aangepast worden met een ruime keuze in gradenbundels en kleurtemperaturen. Een aantal samenstellingen zijn tevens te gebruiken met het Soraa Snap System. Hiermee ontstaat een dynamisch systeem waarbij de eigenschappen van het armatuur eenvoudig zijn aan te passen. 

Voor de aansturing van de armaturen kan er gekozen worden uit fase-dim, 0-10V, DALI of een variant met een potmeter op het armatuur. 

Evenaar de perfecte uitstraling met legio aanpassingsmogelijkheden

De uit gegoten aluminium vervaardigde behuizing is standaard leverbaar in mat wit, zwart of brons. Uniek hieraan is dat de onderste ring (bezel) van het armatuur waar de led engine in opgesloten zit, los van de behuizing (body) in een afwijkende kleur geleverd kan worden. Naast de standaardkleuren is er tevens een mogelijkheid voor een afwerking in een custom RAL kleur. Tevens is het mogelijk het gependelde armatuur van een afwijkende kabelkleur te voorzien.

Het rail-/track armatuur is voorzien van een trackadapter welke verzonken in de faserail bevestigd wordt. Dit levert een zeer strakke montage op waarbij de aandacht volledig uitgaat naar het armatuurontwerp. 
Naar wens wordt het armatuur van een EUTRAC of Global adapter, met of zonder databus voorzien.

Website Soraa

 

Verkoop

Weet je al wat je nodig hebt? Dan helpen we je graag met je bestelling.

Advies

Wij hebben de kennis en ervaring. Maak daar gerust gebruik van!

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid