Concord Beacon Muse Xicato

Concord Beacon Muse Xicato

De succesvolle Beacon Muse serie is recentelijk uitgebreid met de Beacon Muse Xicato en de Beacon XL Muse Xicato.

Indrukwekkende resultaten volgens de TM-30-15 methode

De TM-30-15 meetmethode ontwikkeld door de IES is op alle manieren superieur aan de voor vele bekende CRI meting. In tegenstelling tot de 8 kleurstalen waarop de CRI (kleurweergave) berekend wordt, kent de TM-30 methode er 99 waarbij ook zeer essentiële roodtinten en huidskleuren meegenomen worden. Daarnaast wordt ook de gamut shift (tint/verzadiging) van de bron berekend, om zo een nog exacter beeld te krijgen van de kleurweergave van de LED.  De Beacon Muse Xicato heeft in de TM-30 testresultaten een Rf waarde 96 van en een Rg waarde van 103 wat garant staat voor een natuurlijke kleurweergave zonder de nadelige effecten van UV/IR licht.

Maximale flexibiliteit met een aanpasbaar lensontwerp en tal van accessoires 

De Beacon Muse Xicato is voorzien van de bekende soft-touch ring waarmee de gradenbundel zeer exact ingesteld kan worden tussen de 8 en 52 graden. Verdere afstellingsmogelijkheden zijn er d.m.v. opklikbare accessoires. Zoals een snoot, louvre, bandvormige lens of een flappenset.

Het drie-fase trackarmatuur is te dimmen middels een geïntegreerde potentiometer. Op aanvraag is tevens aansturing middels Casambi (BLE) of DALI mogelijk.
De mogelijke kleurtemperaturen van 3000K, 3500K en 4000K maken dit een ideale oplossing voor musea, galerieën en retail waarbij enkel de hoogste kwaliteit voldoende is.

Verkoop

Weet je al wat je nodig hebt? Dan helpen we je graag met je bestelling.

Advies

Wij hebben de kennis en ervaring. Maak daar gerust gebruik van!

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid