Projectdetail

  • Lichtontwerp: Robert-Jan Vos Lichtontwerp en -advies
  • Product: LED Linear VarioLED ™ OCEANOS 
  • Klant: Eclipse Building
  • Installateur: Mega Elektra Groep Amsterdam B.V.
  • Locatie: Rotterdam, Nederland 
  • Fotografie: Archief Q-CAT Lighting

De voormalige locatie van Eneco, een van de grootste energie-leveranciers van Nederland, is volledig gerenoveerd en wordt nu gebruikt als een multifunctioneel gebouw genaamd "Eclipse".

Robuust maar elegant

In de grond is een lichtlijn gecreëerd met behulp van de grondinbouw armaturen OCEANOS IQ White van het fabricaat LED Linear. De led lichtlijn, begint buiten op de parkeerplaats van het gebouw, en begeleidt de bezoekers tot in het gebouw. De krachtige OCEANOS armaturen zijn overrijd- en beloopbaar waardoor er een zeer robuuste maar elegante lichtlijn ontstaat.

De verfijnde led techniek

De transparante eindafwerkingen van de armaturen zorgen voor een egale lichtlijn met een aangenaam homogeen cq. puntvrij licht. De verfijnde techniek van de IQ white led, biedt afwisseling in kleurtempratuur (2.600K - 4.900K) waardoor het lichteffect eenvoudig afgestemd kan worden op de omgeving. ’S Avond en ’s nachts bied de lichtlijn de bezoekers een oriëntatiepunt en draagt gelijktijdig bij aan een verhoogd veiligheidsgevoel. Hiermee heeft de lichtlijn niet alleen een decoratieve functie, maar dient het tevens als functionele verlichting.

Een efficiënte tool-free verlichtingsoplossing

Naast de grote variëteit in kleurtempratuur bied de OCEANOS een efficiënte verlichtingsoplossing. De tweedelige robuuste RVS behuizing, bestaande uit het armatuur en het montageframe, kunnen tool-free geborgd worden.

 

Q-CAT Lighting - LED Linear Oceanos lichtlijn grond inbouw Eclipse gebouw Rotterdam
Q-CAT Lighting - LED Linear Oceanos lichtlijn grond inbouw Eclipse gebouw Rotterdam

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op voor een introductie, projectadvies of voor een offerte.

Doe het nu!

Blijf op de hoogte!