Light Projects

Q-CAT Lighting - Light Projects

Armaturen voor professionele verlichting

Light Projects ontwerpt en produceert armaturen in Engeland voor architectuur, galerijen en musea.

De producten van Light Projects kenmerken zich door degelijke bouwkwaliteit met een hoge kwaliteit en uitgebreide accessoires voor diverse toepassingen. Diverse armaturen zijn leverbaar met Soraa en Xicato led modules, wat een hoge lichtkwaliteit garandeert. 

LEDStar3 Spotlight MK4

Light Projects LEDStar3 Spotlight MK4

Het LEDStar3 Spotlight MK4 armatuur is een stroom gestuurde richtbare spot met een hoge lichtopbrengst. Ondanks het geringe formaat is deze spot in staat om een lichtopbrengst van maximaal 981 lm te behalen. Verkrijgbaar in de kleurtemperatuur 2700K, 3000K en 4000K met een kleurweergave tot CRI >90. Uitvoerbaar met 10°, 20°, 30° of 80° gradenbundel. De spot wordt aangeboden i.c.m. met een niet-dimbare/1-10V/DALI/fase-dim driver. 

De behuizing kan ik meerdere kleuren of finishes uitgevoerd worden en is IP67 geclassificeerd. Dit maakt het armatuur zowel geschikt voor toepassingen binnen en buiten. 

LEDStar5 Soraa SLE

Light Projects LEDStar5 Soraa SLE Window Reveal

Voorzien van een Soraa Light Engine heeft deze spot een zeer hoge kleurweergave van CRI >95. Verkrijgbaar in de kleurtemperatuur 2700K, 3000K en 4000K en gradenbundels 10°, 15°, 25° en 36°. De 10° en 15° varianten zijn tevens te combineren met het Snap System van Soraa waardoor aanpassingen in de lichtuitreding mogelijk zijn.

De behuizing kan ik meerdere kleuren of finishes uitgevoerd worden en is IP67 geclassificeerd. Dit maakt het armatuur zowel geschikt voor toepassingen binnen en buiten. 

Verkoop

Weet je al wat je nodig hebt? Dan helpen we je graag met je bestelling.

Advies

Wij hebben de kennis en ervaring. Maak daar gerust gebruik van!

Copyrights  |  Ontwikkeling & Hosting door NetSolid