De MARS is met zijn minimalistische design, hoge lichtopbrengst en vele design mogelijkheden een stijlvol maar efficiënte oplossing voor algemene verlichtingsdoeleinde. 

De Mars is bijzonder geschikt voor verlichtingstoepassingen waarbij voorwerpen de hoofdrol spelen. En armaturen bijna onzichtbaar naar de achtergrond verdwijnen zoals in musea, galeries en winkels. Maar ook in gebieden, als stations, luchthavens, winkelcentra, gangen, kantoren en hotels gooit de Mars hoge ogen. 

Met een UGR rating, antiverblindingsgraad van UGR <13 is de Mars vanaf een afstand nauwelijks zichtbaar terwijl het tegelijkertijd een kwalitatief en aangenaam licht verspreid. Het kleine aluminium profiel met een inbouwdiepte van slechts 33mm is verkrijgbaar in zwart, wit of geanodiseerd aluminium.

Het Mars armatuur is verkrijgbaar in een CC (Constante stroom) of een CV (Contant spanning) variant wat voordelen voor verschillende systemen biedt. De tool-free installatie middels de montageveren op het armatuur maken het een zeer gebruiksvriendelijk product. De Luna wordt geproduceerd met de LED Linear VarioLED Flex LD tapes. Deze bieden een ruime verscheidenheid in verschillende lichtintensiteiten, kleurtemperaturen en tunable white (2.200°K – 4.000°K).

Download brochure

LED Linear MARS 1 - Q-CAT Lighting b
LED Linear MARS 6 - Applikationsbilder Bild 04 - Q-CAT Lighting b
LED Linear MARS 5 - Applikationsbilder Bild 02 Q-CAT Lighting b
LED Linear MARS 4 - Applikationsbilder Bild 01 - Q-CAT Lighting b
LED Limear MARS 3 CV HYDRA White LD5 IP20 - Detail - Q-CAT Lighting b
LED Linear MARS 2 - Q-CAT Lighting b