De vakbeurs voor de totale museumbranche

Over een aantal weken is het zover. De 3e editie van Museum Vakdagen in het Evoluon in Eindhoven. Zo’n 80 bedrijven gespecialiseerd in het opzetten, bouwen, onderhouden, inrichten, exploiteren, beveiligen van musea presenteerden zich voor de museumwereld. Na overleg met alle partijen is besloten om op woensdag 18 en donderdag 19 april 2018 de derde editie van de Museum Vakdagen te organiseren wederom in het Evoluon te Eindhoven. Dit retro-futuristisch ontwerp van Louis Kalff en Leo de Bever, dat als Philips museum is gebouwd, word door de bezoekers als perfecte locatie gewaardeerd.

Meer dan een vakbeurs

De Museum Vakdagen richt zich op de ruim 2000 musea in Nederland en Vlaanderen. Van de grootste professionele tot het kleinste museum. Op de beursvloer worden een groot aantal interessante inloop lezingen gehouden. Tevens worden er workshops gegeven en zijn er demonstraties te zien. De exposanten kunnen een bijdrage leveren aan de inloop lezingen.

18 & 19 april 2018

Ook dit jaar is Q-CAT Lighting aanwezig en heten wij u van harte welkom. Wij bevinden ons op de begane grond koepel met stand nummer 18 (zie plattegrond). Kom gerust langs! Wij van Q-CAT Lighting laten u graag zien welke lichtoplossingen wij u kunnen aanbieden.

Museum Plattegrond

Museum Plattegrond

U vind hier de plattegrond van de aankomende beurs.

download