Customized led-oplossingen van LEDiBond

Q CAT Lighting LEDiBond GIFDeens design met een dikte van slechts 6mm, alle ontwerpvrijheid en een levensduur van L90 >100.000uur. LEDiBond biedt met led’s in aluminium composiet panelen (ACP) een innovatieve productlijn voor toepassingen in zowel interieur als exterieur.

 

De techniek is simpel

De aluminium composietpanelen bestaan uit twee dunne lagen aluminium met een niet-metalen kern. Aluminium is een uitstekende geleider voor zowel elektriciteit als warmte. Waardoor de led’s niet gebonden zijn aan conventionele printplaten deze innovatie biedt enorme ontwerpvrijheid.

 

Tracy

Dit 6mm dunne 12V linear armatuur is elektrische te koppelen tot 60mtr. De installatie is efficiënt omdat de armaturen eenvoudig ingekort kunnen worden. Er is keuze uit een led pitch van 300mm en 600mm. Pas Tracy toe in gangen, kasten, winkels, hallen, trappen en leuningen. Ontdek meer

 

Q-CAT-Lighting---LEDiBond-tracy-kitchen
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-tracy-potlood
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-tracy-licht
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-tracy-keuken

Plane

Met slechts 6mm is de Plane een extreem slank opbouw-, of pendelarmatuur. De magnetische pendelset, die tevens dienst doet als voedingskabel, zorgt ervoor dat het armatuur zijn minimalistische en subtiele design behoudt. De Plane is verkrijgbaar in 8 uitvoeringen met directe of indirecte verlichting. Personaliseer de Plane met uw bedrijfslogo, kleur of een favoriete print. Lees meer in de brochure.

 

Q-CAT-Lighting---LEDiBond-plane-detail-pendel
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-plane-pendel
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-plane-detail
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-plane-pendel
Q-CAT-Lighting---LEDiBond-plane-print